Tarjous: 2 kpl valvontakameraa asennettuna 595,-

valvontakamerat_vaasa_mies_fi2
Kameravalvontajärjestelmä Basic
595,- (tai esim. 12 x 57,-/kk = 676,-)

SISÄLTÖ:
1. HIK Vision Mini Bullet -kamera 

Liiketunnistus, hälytys ja kuva puhelimeen (iOS, Android), nauhoittava kameravalvonta (SD-kortille), infrapuna-LED; näkyvyys pimeässä 20 – 30 m, Full HD -kuva, kuvakulma 85°.

2. HIK Vision  Mini Dome -kamera
Liiketunnistus, hälytys ja kuva puhelimeen (iOS, Android), tallentava videovalvonta (SD-kortille), infrapuna-LED; näkyvyys pimeässä 20 m, Full HD -kuva, kuvakulma 106°. Monipuolisesti säädettävä.

3. Kameroiden asennus ja liittäminen  salattuun verkkoon,  käyttökoulutus
Hinta sisältää 3 h työmäärän, joka yleensä riittää asennukseen ja koulutukseen, sekä 20 m sähköjohtoa ja sähkötarvikkeet. Ylittävistä tunneista veloitamme 45 eur/h + alv. Kamerat on oltava kiinteistön langattoman wlan-verkon alueelta. Meiltä langaton verkko alk. 9,90 eur kk (verkko on avoin myös kodin muille laitteille)

Tilaa maksuton kartoituskäynti soittamalla numeroon 044 781 2125
tai jätä tekstiviesti, niin otamme yhteyttä.


 Säästä myös vakuutusmaksuissa

Useat vakuutusyhtiöt, esimerkiksi If, tarjoavat alennusta kotivakuutuksesta, mikäli kiinteistössä on hälytysjärjestelmä. Asennustyöt kuuluvat verotuksessa kotitalousvähennyksen piiriin.

Vaadi laadukkaita kameroita

Käyttämämme HIK Vision -kamerat ovat maailman eniten myytyjä kameroita. Niiden välittämä Full HD -kuva on ylivoimainen hämärässä ja pimeällä. Tähän pakettiin kuuluvat kiinteät, langattomat videovalvontakamerat ovat hyvää perustasoa. Mikäli tarvitset esim. kauko-ohjattavia kameroita, löytyy meiltä useita malleja.

 

 

Ostrosafe on Vaasan ja Mustasaaren alueella toimiva turva-alan yritys. Myymme ja asennamme etähallittavia gsm-valvontajärjestelmiä sisä- ja ukokokäyttöön. Turvajärjestelmään voi kuulua esim. kodin tai mökin langaton kameravalvonta, liikkeentunnistus, varashälytin, vesi- ja tulipalohälytys sekä turvapainike vanhuksille.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save